Home
Architecten en binnenhuisarchitecten

Een huis bouwen of verbouwen is geen kinderspel. Bouwen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het is een boeiende ervaring, die veel fijne momenten meebrengt, maar ook verbintenissen inhoudt, waar u uw verdere leven mee geconfronteerd zal worden. Neem er dus de nodige tijd voor.
Uw huis is uw toekomstkapitaal. Het is meer dan een pak vierkante meters of een hoop bakstenen. Het is in de eerste plaats uw ‘Ieef'omgeving. Opdat uw toekomstig huis uw "thuis" zou worden, is het van het grootste belang dat een architect een nieuwe leefwereld creëert waarin u zich goed voelt.

Bouwen met een architect

De architect is een man of vrouw van de dialoog. Een vertrouwenspersoon die moet luisteren naar uw verlangens en die ook aandacht moet hebben voor wat niet wordt gezegd. Zo kan hij of zij een leefklimaat creëren dat volkomen beantwoordt aan uw behoeften en dat een uitdrukking is van uw gevoelens en noden. Een huis moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Een huis moet een identiteit hebben, dat overeenkomt met uw persoonlijkheid, uw omgeving en uw cultuur.
De architect zal u bijstaan tot het vertalen van uw droom naar de werkelijkheid.

Een huis voor het leven

Uw besluit staat vast: u wil bouwen, renoveren of uw woning verbouwen. Dat is geen kleinigheid. U zal immers voortdurend beslissingen moeten nemen en verantwoordelijkheden moeten opnemen. En met de gevolgen hiervan zal u wellicht een hele tijd geconfronteerd worden. Een huis bouwen of verbouwen is meer dan een financiële investering. U bepaalt in één daad uw economische toekomst en tegelijk uw toekomstige leefomgeving. Uw huis moet zich integreren in de natuurlijke en gebouwde omgeving. Een mooi gebouw is een verrijking voor het hedendaags en toekomstig patrimonium. Een mislukking zou onze leefomgeving voor jaren ontsieren. Een dergelijke investering op lange termijn moet met de grootste zorg benaderd worden. Daarbij kan u zich het best laten bijstaan door een vakman, een kenner die het hele bouwproces kan overschouwen. Iemand die u helpt alle conceptuele  fouten of geldverslindende keuzes te vermijden. De architect heeft als hoofdbekommernis uw belangen te behartigen.

Terug naar Informatie