Dromen we niet allemaal van een leuke plek om te wonen, te werken, te ontspannen… te leven.

2voorA architecten, gevestigd in het hart van West-Vlaanderen, zorgt sinds 1998 dat die dromen ook werkelijkheid worden.

Verbouwen, bouwen, renoveren, herbestemmen…, de aard en de schaal van onze projecten variëren alsook de context die zowel stedelijk als landschappelijk kan zijn. We hebben ervaring met zowel een- als meergezinswoningen, interieuropdrachten, alsook Kleinschalige commerciële en publieke gebouwen.

We zijn een luisterend oor voor de bouwheer wat het programma, de beleving en budget betreft. We kijken naar de omgeving en situatie en houden rekening met het bestaande en spelen hier graag op in.

Het is belangrijk dat een ruimte beleefd wordt en een emotie opwekt.

De relatie met buiten is hierbij van primair belang en de ruimtelijkheid staat voorop. Een kleine ruimte groots laten aanvoelen door kleine ingrepen, daar draait het vaak om.

Wonen is meer dan alleen ‘een dak boven je hoofd hebben’. Het is zich ergens thuis voelen, een eigen plek hebben, rust vinden.

En toch zijn er nog altijd té veel woningen en omgevingen waarvan de beleving miniem is en kan gemaximaliseerd worden.

2voorA architecten wil dan ook de komende jaren blijven gaan en staan voor een warme en pragmatische architectuur, met oog voor esthetiek, detail en duurzaamheid.